Cursus RefleX Natuurlijk [w]eten

Heb jij moeite om een gezond gewicht te houden en ben je geïnteresseerd in voeding, dan is deze cursus een mooie ondersteuning om jou op weg te helpen.

Tijdens 9 bijeenkomsten leer je meer over:

  • Gezonder worden
  • Stabiele bloedsuikerspiegel
  • Hormonale balans
  • Vetverbranding
  • Gezonde darmflora
  • Etiketten lezen
  • Bewust worden van eigen stress en spanning
  • Ademhaling- en ontspanningsoefeningen
  • Proeverij van gezonde en lekkere gerechten
  • 10 week menu’s: ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes

We weten allemaal dat je van gezond eten fitter wordt. Met de juiste voeding kun jij je weerstand verhogen, meer energie krijgen en gewicht verliezen. Het programma RefleX Natuurlijk [w]eten is geen dieet, maar een nieuwe leefstijl. Het is dus blijvend. Er wordt geen voedingsgroep uitgesloten. Het programma is vrij van toegevoegde suikers en is gluten-, lactose- en koolhydraten arm.

Er wordt gewerkt in 2 fases

  • Fase 1: is afvallen en gezonder worden. Er wordt gewerkt aan het activeren en stimuleren van je vetverbranding
  • Fase 2: is het stabiliseren van je gewicht. Dit is de basis voor je nieuwe, blijvende eet- en leefstijl waarin jij precies weet wat je wel en niet kan eten.

Data cursus: 4 sept – 11 sept – 18 sept – 25 sept – 2 okt – 9 okt – 16 okt – 30 okt – 6 nov

Tijdstip : 19.00 uur – 20.30 uur

Data cursus: 7 nov – 14 nov – 21 nov – 28 nov – 12 dec -19 dec – 9 jan – 16 jan – 23 jan

Tijdstip: 19.00 uur – 20.30 uur

Data cursus : 8 jan – 15 jan – 22 jan – 29 jan – 5 febr – 12 febr – 26 febr – 5 mrt – 12 mrt

Tijdstip : 19.00 uur – 20.30 uur.

 

Bij voldoende belangstelling zal er ook een groep starten op dinsdagmiddag!!

Tijdstip :13.30 uur – 15.00 uur.

 

Kosten: particulier € 237,50

bedrijven   € 287

leden fitpas 20% korting € 229,50.

 

Ben jij opzoek naar feestelijke recepten dan is dit e-book jouw inspiratie bron. Dit boek sluit heel mooi aan bij het programma RefleX Natuurlijk [w]eten.

https://www.reflex-leren.nl/Gerrie/ebook1

 

 

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.