Gerrie

Mijn naam is Gerrie Eikenaar.

Praktisch, Nuchter, Deskundig, Betrouwbaar, Veelzijdig en Oplossingsgericht.

In 2008 ben ik mijn praktijk ‘t Keerpunt als voetreflexzonetherapeut gestart. In 2006 ben ik begonnen met de 3 jarige opleiding tot voetreflexzonetherapeut. Tijdens de opleiding hielden mijn voeten mij een spiegel voor waarin ik leerde bewuster naar mij zelf te kijken. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik je kan leren om in jouw spiegel te kijken. Ik vindt het belangrijk om naar de persoon achter de klacht te kijken. Het is altijd mooi om te zien hoe lichaam en geest op elkaar reageren.

Door bijscholingen en workshops heb ik mijn kennis verder uitgebreid met:

Ik ben breed gespecialiseerd van hoofd tot voeten. Hierdoor is er altijd een behandeling op maat te vinden. Belangrijk is dat na een aantal behandelingen de klachten afnemen of verminderen. Ik leer je bewust te kijken naar wat jouw klacht te vertellen heeft en wat jij zelf kan doen om deze klachten te verminderen.

Mijn Visie:

Als kind wordt je geboren als een stralende diamant. Door het opgroeien van en met pijn, verdriet, onverwerkte gebeurtenissen, faalmomenten, emotionele gebeurtenissen komt er elke keer weer een laagje over de diamant. De diamant is niet meer stralend en helder. Als volwassenen doen wij er nog weer een laagje overheen en denken dat dit onze werkelijke identiteit is. Wij vergeten dat er al die tijd iets geweldigs in ons zit. Door hier bewust van te worden mag er steeds weer een laagje worden afgepeld om dichter bij de schittering van de diamant te komen. Met de behandeling naar keuze gaan wij “de reis” aan om te zien wie je daadwerkelijk bent.

Jij mag op eigen kracht jouw pad bewandelen.