Gezonde leefstijl

Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Door gezond te leven kom je lekker in je vel te zitten. Je voelt je fitter, slaap beter en je hebt meer energie.

Bij een gezonde leefstijl hoort in ieder geval:

  • Gezonde voeding
  • Stress verminderen
  • Voldoende beweging
  • Niet roken
  • Goede nachtrust

Als jij kijkt naar jouw voedingspatroon en je bent niet tevreden over: jouw gevoel van gezond zijn, fitheid, lichamelijke klachten en/of uiterlijk. Dit is dan een mooi moment om daar verandering in aan te brengen. Allereerst gaan wij samen kijken naar je voedingspatroon en zoeken wij uit wat bij jouw past. Ik begeleid jouw naar een gezondere leefstijl zonder een dieet.

Een gezondere leefstijl bestaat niet alleen uit goed eten en bewegen. Ook een balans tussen werk, ontspanning en een goede nachtrust zijn van groot belang.

Ik werk met het programma Reflex Natuurlijk [w]eten. Om je op weg te helpen krijg je voor 10 weken voorbeeld weekmenu’s voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Deze zijn vrij van toegevoegde suikers en is gluten-, lactose- en koolhydraat arm.

Je kan kiezen voor persoonlijke begeleiding, maar het is ook mogelijk om in groepsverband te werken aan een nieuwe leefstijl. Voordeel van een groep is dat je elkaar kunt steunen, stimuleren, tips kunt geven en ervaringen met elkaar kunt delen.

Voor vragen kan je altijd contact met mij opnemen.