Een vraag hebben?

Inhoudsopgave
< Alle onderwerpen
Print

Kan magnesium helpen bij een depressie?

Magnesium is een belangrijk element, wat voor de mens noodzakelijk is om goed te functioneren. Zo draagt het bij aan gezonde gewrichten, maar heeft het ook invloed op jouw geestelijke toestand. Daarnaast kan magnesium verlichting bieden bij depressieve klachten, omdat het een heilzame werking heeft. Magnesiumtekort kan ook leiden tot een minder goed geheugen en/of zorgen voor een slechtere concentratie. De reden hiervoor is vrij voor de hand liggend, bij een tekort aan magnesium, gaan je cellen minder goed met elkaar communiceren. Daarnaast is magnesium een enorme rustgever, het gebruik hiervan zorgt daarom ook voor een betere nachtrust.

Wel is het relevant om te onthouden dat een plotselinge toename van magnesium in het lichaam eerst kan zorgen voor een toename aan klachten, zoals hoofdpijn en moeheid. Dit is logisch, want het lichaam is extra hard bezig met het verwijderen van afvalstoffen en het herstellen van de magnesiumbalans.

Het Zechsal ontspanningspakket

Het ontspanningspakket helpt je, om zelf te ervaren of je baat hebt bij extra magnesium. Heb je bijvoorbeeld veel last van spierpijn, slapeloosheid, pijnlijke gewrichten of kamp je met lusteloosheid, dan heb je dit pakket zeker nodig! Als je jouw bad of voetenbad vult met magnesium, dan is dat heerlijk ontspannen en het helpt om daarna beter te kunnen slapen. Kortom, een natuurlijke en fijne manier om stress en spanning te verminderen. De voeten zijn een uitstekend opnamepunt, waarna het magnesium zich snel door het lichaam verspreid. Regelmatig gebruik draagt bij aan een optimale magnesiumbalans. Magnesiumolie is de hoogst geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, wat is opgelost in water. Deze vorm van magnesium, is uitermate geschikt om snel en effectief door de huid opgenomen te worden. De bodycream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van de sea butter, daarnaast is het product ook zeer geschikt voor kinderen.

Over Zechsal en magnesium tegen depressie

Zechsal magnesium is geen medicijn, maar het kan een hulpmiddel zijn bij een depressie. Zechsal magnesium zorgt ervoor dat je lichaam echt kan ontspannen, waardoor er weer nieuwe energie vrijkomt. Het Zechsal ontspanningspakket tegen depressie is samengesteld om jouw lichaam een boost te geven. Door de producten die dit pakket bevat te combineren, kom je zo snel mogelijk van een magnesiumtekort af. Als de klachten niet afnemen is het aanbevolen een arts te raadplegen.