Een vraag hebben?

Inhoudsopgave
< Alle onderwerpen
Print

Meer rust in je hoofd? Zechsal magnesium kan helpen!

Hoe krijg je meer rust in je hoofd?

Stress door een druk gezinsleven of een veeleisende baan kan zorgen voor onrust in je hoofd. Rust in je hoofd creëren is vervolgens makkelijker gezegd dan gedaan. Hier wijzen we je op het middel zechsal magnesium bisglycinaat dat op een natuurlijke wijze ondersteuning kan bieden bij het creëren van rust in je hoofd.

Wat is zechsal magnesium bisglycinaat precies?

Zechsal magnesium is een vorm van magnesium die zowel in poedervorm als crème beschikbaar is. Hierbij geldt dat de poeder de meeste pure vorm is met de hoogste concentratie magnesium. Deze kan s’ ochtends worden toegevoegd aan een glas water met een halve uitgeperste citroen. Er wordt geschat dat ongeveer een derde van de Nederlanders daadwerkelijk een magnesiumtekort heeft en dat nog eens een derde van de bevolking het risico loopt hierop. Magnesium is noodzakelijk voor het correct uitvoeren van honderden processen in jouw lichaam, waaronder het creëren van rust in je hoofd.

Grof gezegd wordt er bij Zechsal onderscheid gemaakt tussen magnesium-citraat en magnesium bisglycinaat. De eerste variant is met name van invloed op de effectiviteit van spieren, botten en gewrichten, terwijl bisglycinaat meer effect heeft op het psychisch welzijn van de mens. Bijkomend effect is dat magnesium bisglycinaat helpt bij het verbeteren van het geheugen en de concentratie.

Ervaar ook meer rust in je hoofd

Zechsal magnesium bisglycinaat is het ondersteunde middel voor het creëren van rust in jouw hoofd. Het kan eenvoudig oraal worden ingenomen. Bij ‘t Keerpunt is men gespecialiseerd in de verkoop van magnesium en daarmee kan er een persoonlijk advies gegeven worden. Ook kan eenvoudig getest worden of men daadwerkelijk een magnesiumtekort heeft.