Een vraag hebben?

Inhoudsopgave
< Alle onderwerpen
Print

Schrale of droge handen voorkomen, tips!

Met name in de winter zorgen regen en kou voor een drogere huid. Dit wordt ook veroorzaakt door het feit dat wij allemaal meer binnen zitten en de verwarming aan hebben. Een droge huid is vervelend omdat deze kan gaan jeuken en schilferig aanvoelen. Ter voorkoming van een droge huid is het op de eerste plaats van belang om voldoende water te drinken, maar als schrale handen een probleem blijven dan kan een goede crème uitkomst bieden.

Droge handen voorkomen met bodycream van Zechsal

Zechsal is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van producten met magnesium. In het algemeen heeft magnesium een helend effect, zowel bij fysieke als psychische klanten. De bodycream van Zechsal zorgt ervoor dat de huid weer fluweelzacht wordt. Hij is beschikbaar in een tube en pomp fles. Voordeel van deze crème is dat deze voor het hele lichaam gebruikt kan worden, dus ook voor het gezicht. Om deze bodycream optimaal te laten werken is er magnesium aan toegevoegd en ook shea butter. Deze crème is ook geschikt voor kinderen en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Uiteraard kan de crème gewoon aangeschaft worden via de webshop van ‘t Keerpunt.

Nog een aantal tips om droge handen te voorkomen

Er zijn nog een aantal maatregelen die je zelf kunt nemen om droge handen te voorkomen. Om te beginnen is het aan te bevelen om niet te heet te douchen. Douche ook zeker niet te vaak; bij een erg droge huid wordt er aangeraden om niet vaker dan twee keer per week te douchen. Wees ook voorzichtig met het gebruik van te veel zeep. Bij erge jeukklachten is het aan te bevelen om de huid te koelen en afleiding te zoeken. Tenslotte kan ook zweet bijdragen aan het verergeren van droge handen. Douche daarom zo snel mogelijk na het sporten of andere intensieve activiteiten.